Ulaznice za rukometne utakmice učenicima srednjih škola

Na inicijativu Gradskog Saveta za mlade grada Zrenjanina i Zlatane Ankić, članice Gradskog veća zaduženog za sport, Grad Zrenjanin je otkupio ulaznice za utakmice C grupe Svetskog prvenstva u rukometu za žene koje se igraju u zrenjaninskoj "Kristalnoj dvorani" i poklonio ih srednjoškolcima.
 
Članovi Saveta za mlade učestvovali su u podeli ulaznica u svim zrenjaninskim srednjim školama.  
 
 
Jelena Pirić, predsednica Gradskog Saveta za mlade, istakla je, prilikom predaje ulaznica, da se radi o skromnom, simboličnom gestu, čija je poruka da Grad Zrenjanin podržava mlade koji se bave sportom.
 
Zrenjaninski srednjoškolci naći će se, tako, na tribinama "Krsitalne dvorane" i imati priliku da pozdrave šest nacionalnih selekcija koje su ovih dana gosti našeg grada – Norveške, Španije, Poljske, Angole, Argentine i Paragvaja.
 
 
Danas su na programu utakmice poslednjeg kola zrenjaninske grupe, a publika u "Krsitalnoj dvorani"  imaće priliku da prisustvuje mečevima koji direktno odlučuju o pozicijama i plasmanu u grupi C: Norveška – Poljska (početak u 20.15 časova)  i Angola – Španija (od 18 časova). Prvi meč dana (od 15.45 časova) odigraće dve najslabije reprezentacije u zrenjaninskoj grupi, koje su izgubile sve šanse za plasman u narednu rundu takmičenja i u drugoj fazi boriće se u utešnoj grupi – Argentina i Paragvaj.
 
 
XXI Svetsko prvenstvo u rukometu za žene –
Raspored utakmica i rezultati grupe C – Zrenjanin:
 
http://www.serbia2013.com/sr/CompetitionGroup.aspx?ID=C