''Čistoća i zelenilo'' pobednik zrenjaninskog dela turnira ''Igrajmo za 16''

Ekipa JKP "Čistoća i zelenilo" pobednik je zrenjaninskog dela memorijalnog turnira "Igrajmo za 16" posvećenog tragično nastradalim radnicima Radio-televizije Srbije (RTS) u NATO bombardovanju 1999. godine.
 
Ekipa "Čistoće i zelenila" je u finalu savladala ekipu Gradske uprave Zrenjanin sa 4:0. U polufinalnim duelima najpre je Gradska uprava pobedila Policijsku upravu sa 2:1, a "Čistoća i zelenilo" je bila bolja od ekipe "Medison RTS" sa 3:0.
 
 
Finalnom meču prisustvovali su predstavnici Organizacionog odbora turnira u Beogradu.
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Milivoj Markov iz pobedničkog sastava. On je u finalnoj utakmici bio četvorostruki strelac. Njemu je priznanje uručio Miroslav Medić, član Organizacionog odbora turnira "Igrajmo za 16" u Beogradu čiji je brat nastradao u bombardovanju. Medić je uručio zahvalnice i Skupštini grada Zrenjanina, koja je ove godine pokrovitelj turnira, privredniku Željku Malušiću i organizatorima turnira zbog podrške koju su pružili ovoj akciji. U ime Skupštine grada, zahvalnicu je primio predsednik Radovan Bulajić, koji je, potom, uručio i priznanja i medalje najboljim učesnicima turnira. Pobednički pehar kapitenu ekipe JKP "Čistoća i zelenilo" uručila je članica Gradskog veća zadužena za sport i omladinu, Zlatana Ankić. 
 
   
 
   
 
Poznati zrenjaninski privrednik Željko Malušić je ove godine pomogao odigravanje turnira u Zrenjaninu i predstavnicama Organizacionog odbora turnira poklonio umetničku sliku.
 
Ekipa JKP "Čistoća i zelenilo" nastavlja takmičenje 5. aprila, zajedno s predstavnicima Bora, Jagodine, Kragujevca, Subotice, Požarevca, Užica i Niša. 
 
Žrebom je ranije odlučeno da predstavnik Zrenjanina prvi meč igra sa Požarevcem, drugi sa Užicem, a treći sa Nišom.