Otvoren za saobraćaj Mali most, zatvoren potez ispred Gradske kuće

Od petka, 28. novembra, za saobraćaj su otvoreni Subotićeva ulica i Mali most, a uporedo s tim zatvoren je potez ispred Gradske kuće, odnosno od Ulice Narodnog fronta, do ulaza u dvorišni parking Gradske kuće. Ovim je završena prva faza nastavka radova na crpnoj stanici kanalizacije "Centar" koja je trajala od 05.11. do 25.11.2014. godine.
 
 
Dok su trajali radovi na potisnom vodu fekalne kanalizacije u Subotićevoj ulici istovremeno su se izvodili i radovi na samoj crpnoj stanici na Magistrali.
 
Radovi na drugoj fazi, koji su počeli u subotu, obuhvataju potez od Ulice Narodnog fronta, tj. Gradske kuće, do raskrsnice Savezničke i Ulice Slobodana Bursaća i planirani su da traju, ukoliko ne dođe do pogoršanja vremenskih prilika, narednih pedeset dana.
 
   
 
U prvom momentu za saobaćaj će biti zatvoren potez od Gradske kuće do ulaska na parking Gradske kuće, a nakon završetka radova na toj deonici biće zatvoren potez od ulaska na parking Gradske kuće do raskrsnice Savezničke i Ulice Slobodana Bursaća.
 
Vozači bi trebalo da koriste alternativne pravce kretanja kojima s magistrale mogu stići do Malog mosta - Savezničku i Petefijevu ulicu, ili magistralom do raskrsnice kod "Avale", potom Obalom Sonje Marinković.  U suprotnom pravcu, od Malog mosta, najbolje je kretati se Obalom Sonje Marinković do raskrsnice kod "Avale", potom dalje magistralom.
 
Kao što je bio slučaj sa radovima u Subotićevoj ulici, zatvaranje saobraćaja se odnosi samo na kretanje motornih vozila, dok će pešaci moći nesmetano da se kreću. Dok traju radovi na drugoj fazi, taksi udruženja neće moći da koriste taksi stajališta koja se nalaze preko puta Gradske kuće.