Novogodišnji susret gradonačelnika s predstavnicima medija

Juče je održan tradicionalni novogodišnji susret gradonačelnika Zrenjanina s predstavnicima lokalnih sredstava informisanja. Pozivu gradonačelnika Čedomira Janjića odazvalo se više od trideset predstavnika redakcija, dopisništva, elektronskih medija koji rade u našoj sredini, a sastanak je bio prilika da se oceni dosadašnja saradnja i u neformalnom razgovoru iznesu predlozi i sugestije za njeno unapređenje. 
 
 
Gradonačelnik Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja novinara i predstavnika medijskih kuća i rekao da je njegova šestomesečna saradnja s medijima, od kada je na toj funkciji, bila dobra, ali da može da bude još bolja i konstruktivnija. 
- Želja mi je da s novinarima imam "dvosmernu" komunikaciju, da mi kažu šta je, možda, greška u lokalnoj administraciji, gde možemo da unapredimo neki posao. Zadovoljan sam saradnjom i mislim da novinari u Zrenjaninu prate sve, i bitne i one manje bitne događaje, i da ništa ne propuštaju, a siguran sam da će u 2015. godini biti mnogo boljih vesti nego u godini koja se završava - istakao je gradonačelnik i iskoristio priliku da svim prisutnim predstavnicima medija i svim građanima Zrenjanina još jednom uputi novogodišnju čestitku i poželi sve najbolje u 2015. godini, za koju očekuje da bude i bolja i uspešnija.