Završen postupak pripreme nove tenderske dokumentacije

- U skladu sa nalogom gradonačelnika Čedomira Janjića, da se u što kraćem roku raspiše  nova javna nabavka usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, JKP “Vodovod i kanalizacija” i komisija koju sam formirao završila je postupak pripreme i utvrdila tekst tenderske dokumentacije koja će u toku dana biti objavljena na Portalu javnih nabavki. Time možemo smatrati da je, kako je i najavljeno, da je javna nabavka usluge - prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin danas raspisana i da od danas teku svi rokovi koji se tiču ove javne nabavke - rekao je danas direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Goran Tajdić. 

 

Rešenje Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki pristiglo je na adresu JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin 17. decembra.

Tim Rešenjem se u celini poništava otvoreni postupak javne nabavke usluge - prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, za koji je poziv objavljen na Portalu javnih nabavki dana 09.09.2014. godine, JN br: 15/2014, naručioca JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin.