Zrenjanin - grad otvorenog srca: gradonačelnik otvorio novogodišnje svečanosti

U centru Zrenjanina, Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića, u podne je počeo novogodišnji program, pod sloganom "Zrenjanin – grad otvorenog srca". Uprkos izuzetno hladnom vremenu, naši najmlađi sugrađani uživali su u nastupu Gradskog dečjeg hora, programu koji je pripremio Centar za kreativno odrastanje CEKOM i ukrašavanju velike novogodišnje jelke, u čemu im je pomagao i gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.
 
 
Temperaturu je potom značajno "podigao" muzički duet Marinko Madžgalj – Ognjen Amidžić,  poznat kao "Flamingosi", koji je priredio novogodišnji koncert tokom kog su se dobro zabavljali, zajedno igrali i pevali i najmlađi i oni stariji. 
 
 
U glavnoj ulici mališane su zabavljali i klovnovi i animatori, a šest Deda Mrazova delilo je novogodišnje paketiće koje je obezbedila kompanija "Gomeks".
 
Novogodišnji program organizuju Grad Zrenjanin, Turistički centar Grada Zrenjanina i Kulturni centar Zrenjanina. Večernji deo programa, na istoj lokaciji, počinje u 21 čas, kada će se za dobro uvodno raspoloženje postarati DJ Buki. Sve do 1 čas iza ponoći prisutne će zabavljati zrenjaninske grupe "Šišarke", "Katy B Good" i "Lepotica i zver". U ponoć je predviđen vatromet i čestitka predstavnika Gradske uprave, kao i izvlačenje dobitnika vrednih nagrada novogodišnjeg kviza.