Janjić u Lazarevu - predstoje značajni infrastrukturni radovi

Gradonačenik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, danas je posetio Lazarevo, gde je sa predstavnicima Saveta Mesne zajednice održao radni sastanak na temu infrastrukturnih radova koji predstoje u narednom periodu u tom naseljenom mestu.
 
“Želim da pohvalim rad Saveta MZ Lazarevo i njihove ambiciozne planove čija se realizacija očekuje uskoro, a danas smo definisali prioritete koji se očekuju ove i naredne godine. Za narednu godinu nas očekuje veliki posao izrade projekata za izgradnju sportske sale u Lazarevu a regulacija saobraćaja sa svetlosnom signalizacijom u  samom centru sela je prioritet za tekuću godinu“, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Čedomir Janjić.
 
 
 
Radovan Tihomirović, predsednik Saveta MZ Lazerevo, zahvalio se gradonačelniku Janjiću na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, rekavši da se novi projekti tek očekuju.
“Regulacija saobraćaja u samom centru našeg naseljenog mesta je prepoznata kao prioritet, jer bi se na ovaj način bezbednost meštana, a naročito dece koja svakodnevno na putu do škole prelaze prometan magistralni put, dovela na najviši nivo“, rekao je Tihomirović.
 
 
 
Konkretno, predstoji izgradnja raskrsnice sa svetlosnom signalizacijom i priključnim saobraćajnicama, kao i pristupnim trotoarima koji će biti popločani behaton pločama. Gradski čelnici su se, nakon sastanka u prostorijama mesne zajednice, upoznali sa situacijom na terenu i onim što bi trebalo da, već ove godine, promeni izgled centra sela. 
 
 
 
Današnjem sastanku u Lazarevu prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, član Gradskog veća zadužen za resor mesnih zajednica Pero Pilipović, načelnik odeljenja za privredu Goran Kravarušić, rukovodilac odeljenja održavanja i zaštite puteva Novi Sad - JP „Putevi Srbije“ Dragan Kostić,  vlasnik zrenjaninskog preduzeća „Eko gradnja“ D.O.O. Tomica Milin, kao i članovi Saveta MZ Lazarevo.