U saradnji sa Razvojnom agencijom Vojvodine, Zrenjanin se i ove godine predstavio na sajmu nekretnina i investicija EXPO REAL u Minhenu

Vojvodina je i ove godine predstavljena na na sajmu “EXPO REAL” u Minhenu, najvećoj poslovnoj platformi za sektor investicija i nekretnina, i najvećem B2B (“business to business”) sajmu u Evropi, čije su kapije bile otvorene od 4. do 6. oktobra. Organizator nastupa i ovoga puta bila je Razvojna agencija Vojvodine (RAV), a na velikom zajedničkom štandu region Vojvodine predstavljalo je šest suizlagača: gradovi Novi Sad, Subotica, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica nastupili su pod sloganom “Come and growe” - “Doći i rasti”. 
 
 
 
 
Pored direktnog predstavljanja ovih šest gradova, Razvojna agencija Vojvodine predstavila je investicione i privredne potencijale i ostalih lokalnih samouprava u Vojvodini. RAV je održao gotovo 50 sastanaka unapred dogovorenih sastanaka sa predstavnicima kompanija i institucija iz Nemačke, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Velike Britanije, Mađarske, Japana, Slovačke, Norveške, Australije... Pored mogućih investicija, bilo je razgovora o mogućim partnerstvima na projektima i zajedničkoj organizaciji B2B događaja između domaćih i nemačkih kompanija. 
 
 
 
 
Sajam se prostirao na 75.000 kvadratnih metara, u 7 sedam sajamskih hala, i na njemu je učestvovalo 1.856 izlagača iz 36 država sveta. Sajam u Minhenu, koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD, te jedno od najvažnijih mesta susreta za industriju nekretnina, razmenu znanja i iskustava sa poslovnim partnerima, posetilo je više od 40.000 ljudi. 
 
Sajam je predstavljao odličnu priliku za promociju investicionih lokacija i mogućnosti grada Zrenjanina, kao i drugih pogodnosti koje strani privrednici dobijaju investiranjem u naš sektor nekretnina. 
 
 
Fotografije: Sajam EXPO REAL https://exporeal.net
 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7231/SAJAM_MINHEN_2023_0.jpg