Nov asfalt u Ulici despota Stefana u Zrenjaninu, na proleće predstoji asfaltiranje i ulica Dr Laze Kostića i 4. jula 

Povoljni vremenski uslovi za ovo doba godine zadržali su putare na gradilištima i u decembru, pa su tako u proteklih nedelju dana obavljeni radovi na kompletnoj rehabilitaciji Ulice despota Stefana u Zrenjaninu, u delu naselja “4. jul”. Nakon pripremnih radova, juče je završeno asfaltiranje, tako da je ulica dobila novu podlogu celom dužinom od oko 400 metara i u punoj širini od 6,5 do 7 metara. 
 
 
 
 
Radove su izveli radnici preduzeća “Vojvodinaput - Bačkaput” iz Novog Sada, angažovani  na osnovu Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina. Kada je u pitanju ovaj deo Zrenjanina, za proleće naredne godine predviđeni su radovi na rehabilitaciji još dve frekventne ulice - Dr Laze Kostića i 4. jula.  
 
 
 
Radovi na putnoj infrastrukturi u gradu i naseljenim mestima nastavljaju se naredne godine po dinamičkom planu preduzeća koja ih izvode po osnovu ugovora s Gradom Zrenjaninom, a to su nosioci zajedničke ponude – putarsko preduzeće “Baumeister” Beograd, sa članovima ponude, preduzećima “Sremput” Ruma i “Vojvodina-Bačkaput” Novi Sad.
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7309/ASFALTIRANJE_DESPOTA_STEFANA_0.jpg