Prijem za Miloša Šućura

Zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev i članica Gradskog veća zadužena za resor sporta Zlatana Ankić organizovali su danas prijem za Miloša Šućura, koji je na Evropskom juniorskom prvenstvu osvojio 5. mesto u Tae Kwon Do-u i time se kvalifikovao za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano marta iduće godine u kineskom gradu Taipeiu.
 
 
Stanisavljev je, čestitajući im i poželevši dobrodošlicu, istakao da je reč o velikom uspehu mladog sportiste našeg grada, jer je, u velikoj konkurenciji, uspeh plasirati se za svetsko prvenstvo. On je istakao da su za Grad Zrenjanin posebno važni uspesi mladih ljudi. 
Tokom razgovora, Zlatana Ankić je takođe navela da je rezultat koji je mladi Šućur postigao izuzetno vredan za grada Zrenjanin koji će se na taj način promovisati u najlepšem svetlu.

 
 
- Miloš će sada biti uzor mladim Zrenjanincima, a važno je i videti njegovog trenera ovde, budući da je malo žena u borilačkim sportovima, za koji kažu da je muški sport. To što ste vi danas naši gosti, za mene je medalja – rekla je Ankić. 
Miloš Šućur, koji se ovim sportom bavi  devet godina kaže da je zadovoljan postignutim rezultatom, mada je, navodi, moglo biti i bolje. 
- Uspeo sam da se kvalifikujem za svetsko prvenstvo, a u narednom periodu očekuju me i brojna takmičenja kao što su KUP Srbije, takmičenja u Hrvatskoj i druga – rekao je on.  
 
   
Trener Dijana Perić očekuje da će se plasirati i za učešće na olimpijadi.
- Miloš je mlad, tek je prešao iz kadeta u juniore i ovo je ujedno njegovo prvo iskustvo, a očekujem da će sa takvim uspehom do seniorske reprezentacije da će imati izuzetne rezultate. On je za veoma kratko vreme, posle povrede, uspeo da postigne mnogo i bude prvi u svojoj kategoriji. Uspeh na evropskom prvenstvu je bio očekivan, svi smo to očekivali od njega- rekla je ona i zahvalila se na podršci Grada.