Brankica Stanković i ekipa emisije ''Insajder'' u Pozorišnom klubu ''Zeleno zvono''

Poznata novinarka televizije B92, Brankica Stanković i ekipa emisije "Insajder" gostovali su u ponedeljak, 18. novembra u zrenjaninskom Pozorišnom klubu "Zeleno zvono".
 
   
 
Gostovanje u Zrenjaninu je bilo, osim ovogodišnjeg Sajma knjiga, jedino gostovanje u okviru kog je Brankica Stanković predstavila svoju knjigu "Insajder, moja priča", kao i prvo zajedničko pojavljivanje ekipe koja radi na emisiji "Insajder". Publika u Zrenjaninu je imala jedinstvenu priliku da čuje nešto više o tome kako nastaje "Insajder", kao i da postavlja pitanja o emisiji i temama kojima se "Insajder" bavio u svojim serijalima.
 
Brojni posetioci iz Zrenjanina, ali i iz drugih gradova Vojvodine i Beograda, među kojima i veliki broj mladih ljudi koji su se okupili u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono",  pokazali su da postoji izuzetno veliko interesovanje za emisiju "Insajder" i knjigu Brankice Stanković, kao i velika podrška ekipi ove emisije za ono što rade.
 
   
 
Razgovor je vodio Željko Bodrožić, a Brankica i njeni saradnici odgovarali su na brojna pitanja publike o radu na emisiji, pritiscima sa kojim se suočavaju, reakcijama na serijal  "Energetski  (ne)sporazum", kao i o knjizi "Insajder, moja priča".
 
Brankica Stanković je ovim povodom potpisivala primerke svoje knjigu brojnim zainterosovanim posetiocima, što je bila i prilika da s njom porazgovaraju o knjizi.
 
Fotografije: Pavle Taboroši