Kancelarija za overu potpisa, rukopisa i prepisa u MZ "Sava kovačević"

Kancelarija Gradske uprave za overu potpisa, rukopisa i prepisa otvorena je danas u prostorijama Mesne zajednice "Sava Kovačević". 
Kancelariju je otvorio zamenik gradonačelnika, Čedomir Janjić koji je rekao da veruje da će građani te mesne zajednice biti zadovoljni jer od sada za iste usluge neće morati da odlaze u Gradsku kuću.
 


- Trudimo se da koliko je moguće izlazimo u susret zahtevima građana, a ovo je i jedan od primera da nastojimo da im na što bolji način približimo i Gradsku upravu – rekao je Janjić.
Ilija Mandić, predsednik komisije za komunalna pitanja u MZ "Sava Kovačević" takođe je istakao zadovoljstvo zbog otvaranja ove kancelarije i naglasio dobru saradnju sa Gradskom upravom.
 



- Iznašli smo mogućnost da našim građanima izađemo u susret, sada će dokumenta moći da overavaju u svojoj mesnoj zajednici, a na veliko zadovoljstvo kako građana, tako i Saveta mesne zajednice danas smo otvorili ovu kancelariju, četvrtu u nizu koje su otvorene u mesnim zajednicama. Za početak, kancelarija će raditi utorkom i četvrtkom, a ukoliko bude postojala mogućnost kasnije ćemo i povećati broj dana u nedelji za overu – rekao je Mandić. 
 


Do sada su kancelarije Gradske uprave za overu potpisa, rukopisa i prepisa otvorene u mesnim zajednicama "Zeleno polje", "Dositej Obradović" i u zajedničkim prostorijama mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i "Sonja Marinković".