Prijem za Miloša Šućura, člana tekvondo kluba "Zrenjanin"

Zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev primio je danas u svom kabinetu Miloša Šućura, člana tekvondo kluba "Zrenjanin" i reprezentacije Srbije, osvajača bronzane medalje na Olimpijskom turniru u Austriji. 
Stanisavljev je istakao da je veliko zadovoljstvo ugostiti mladog sportistu koji na najbolji način prezentuje naš grad.

 


 

 

- Lokalna samouprava prepoznala je prioritete i ulagala u sport kako bi se vratio na nekadašnje staze. Miloševa medalja pokazala je da nismo u tome pogrešili. Miloš je vredan, prikuplja bodove i nadam se da će kada pređe u seniorsku kategorije biti još jedan od naših olimpijaca – rekao je Stanisavljav ukazujući da je Milošev trener, Dijana Perić jedini ženski olimpijski trener i da je tekvondo klub "Zrenjanin" klub koji ulaže i u ženski sport.
- Želim da poručim svim mladim Zrenjanincima da im Miloš može biti primer i da uz trud i pomoć lokalne samouprave i dobre trenere mogu postići veliki uspeh -  dodao je Stanisavljev zahvalivši Milošu, njegovom treneru i klubu jer konnstantno postižu dobre rezultate i predstavljaju sportsku budućnost našeg grada.


 

Govoreći o utiscima sa takmičenja u Austriji, Miloš Šućur je rekao da je zadovoljan rezultatom, a da ga u narednom periodu očekuju takmičenja u Turskoj.
- Sledeće godine prelazim u seniore i tu ću se potruditi da dam maksimalne rezultate – naveo je on.  
Dijana Perić trener tekvondo kluba kaže da je Miloša delio samo bod bio u pitanju i da je mogao da se plasira u finale.
- Reč je o nijansi, a da je ušao u finale sigurno bi bio prvi. Zaista je malo falilo za zlatnu medalju. Izvukli smo pouke i znamo na čemu treba raditi pred takmičenje u Turskoj – kazala je Perić.