Otvorena poslovnica "Telekoma Srbije" u centu grada

 Zamenik gradonačelnika Saša Santovac svečano je danas, zajedno sa Darkom Karanom, direktorom “Telekoma Srbije” u Zrenjaninu, svečano otvorio novu poslovnicu “Telekoma” u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića br 23.
 
 
 
 
Santovac se zahvalio kompaniji što je korisnicima ponudila lepo uređen prostor.
- Posebno zadovoljstvo je što “Telekom Srbija” želi da proširi delovanje i na druge lokacije, a ne samo u centru grada. To pokazuje njihovu orijentisanost ka tržištu, ali i nameru da izlazi u susret građanima. Kao što to pokušava “Telekom” tako pokušavamo da uradimo i mi iz Gradske uprave, otvaranjem kancelarija po mesnim zajednicama i na taj način pokazujemo da želimo da budemo na usluzi građanima - rekao je Santovac.
 
 
 
Direktor poslovnice “Telekom Srbija” u Zrenjaninu Darko Karan istakao očekivanje da će u narednom periodu uspeti da svoje usluge približe i stanovnicima Bagljaša, gde je u planu otvaranje novog objekta.
- To očekujemo u narednih devet meseci. Bagljaš, koji ima veliki broj stanovnika sigurno to zaslužuje. Ovo je lep povod, velika su sredstva uložena u ovu oslovnicu i nadam se da će naši sugrađani na bolji i kvalitetniji način moći da dođu do naših usluga - rekao je Karan.