Poziv Vladine Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom za učešće na konsultativnom sastanku u Novom Sadu

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije poziva predstavnike organizacija civilnog društva i lokalnih samouprava sa teritorije  Novog Sada, Rume, Pećinaca, Sremske Mitrovice, Šida, Bača, Bačke Palanke, Bačkog Petrovca, Vrbasa, Srbobrana, Temerina, Žablja, Titela, Sremskih Karlovaca, Iriga, Beočina, Inđije, Stare Pazove, Zrenjanina, Opova, Kovačice, Pančeva, Kovina, Bele Crkve, Vršca, Alibunara, Plandišta, Sečnja i Žitišta, da se prijave za učešće na konsultativnom sastanku, koji će se održati u Novom Sadu, u petak, 10. oktobra 2014. godine, u hotelu "Putnik".
 
Prijavljivanje na skup je obavezno i traje najkasnije do srede 8. oktobra 2014. godine u 15 časova. Kancelarija moli zainteresovane da se jave na broj telefona 011 311 38 95 ili na e-mail jovana.timotijevic@civilnodrustvo.gov.rs
 
Sastanak u Novom Sadu deo je velikog participativnog procesa na lokalu i realizuje se u okviru projekta "Podsticajno okruženje za razvoj civilnog društva" , uz podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID) u Republici Srbiji.