Završeni radovi na rekonstrukciji trga u Melencima

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, obišao je završetak radova na rekonstrukciji trga u  centru Melenaca. On je ovom prilikom istakao da su ulaganja u Melencima dokaz da lokalna samouprava brine o meštanima svih naseljenih mesta, i da se pored velikih infrastrukturnih projekata u centru grada i po gradskim mesnim zajednicima ulaže i u seoske sredine, koje se polako urbanizuju.
 
 
"Različite projekte sprovodimo u naseljenim mestima, a rukovodstvo Saveta Mesne zajednice Melenci je iniciralo ovaj lep i značajan projekat u samom centru sela, gde smo pored popločavanja trga, završili i radove na renoviranju zgrade Mesne zajednice. Uz dobru saradnju sa banjom "Rusanda" mislim da će ovde život biti mnogo lepši, sadržajniji i zanimljiviji", naglasio je gradonačelnik.
 
 
Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji trga bila je oko 10 miliona dinara.
Predsednik Saveta Mesne zajednice Melenci, Veselin Frajić izrazio je zadovoljstvo što je centar sela dobio novi izgled, i što se posle mnogo godina radilo na rekonstrukciji objekta Mesne zajednice. On je dodao da su nakon završenih radova kriterijumi meštana zadovoljeni i izrazio posebno zadovoljstvo što će internet u centru sela biti besplatan za sve korisnike.
 
 
Zavrsetak radova u Melencima obišli su i pomoćnici gradonačelnika Dragan Ćapin i Duško Radišić, član Gradskog veća zadužen za resor mesnih zajednica Pero Pilipović, kao i načelnik Odeljenja za privredu Gradske uprave Goran Kravarušić.