Asfaltiranje u Turgenjevoj i Ulici Petra Mećave, nastavljaju se radovi u MZ “Sava Kovačević”

Nastavljaju se radovi na uređenju ulica i puteva na teritoriji grada i završeno je  asfaltiranje Ulice Ivana Turgenjeva na Bagljašu, u dužini od 220 metara, na obodu industrijske zone “Bagljaš - aerodrom”. Vrednost te investicije je 2,2 miliona dinara, a ugrađeno je 600 kvadratnih metara asfalta. Taj deo ulice do sada nije imao asfaltnu podlogu.
 
 
 
 
Putari novosadskog preduzeća "Put - Invest" su u toku današnjeg dana angažovani i u Ulici Petra Mećave, u Mužljanskoj koloniji, na teritoriji zrenjaninske Mesne zajednice “Sava Kovačević”. U toj ulici rekonstruiše se 280 metara kolovoza, u vrednosti investicije 2,1 milion dinara i biće ugrađeno 840 kvadratnih metara asfalta. 
 
 
 
 
Radovi u MZ “Sava Kovačević” izvešće se i u ulicama Mostarskoj i Igmanskoj. Mostarska je jedan od frekventnih pravaca ka kupalištu “Peskara” i od Barske ulice do tzv. “Malog jezera” dužine je preko 800 metara, dok se Igmanska pruža od supermarketa “Univereksporta”, sve do ekonomije zrenjaninskog zatvora, i samo u jednom delu je asfaltirana.   
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5536/PetraMecave_Asfaltiranje_0.jpg