Novi asfalt u jednoj od najprometnijih ulica u Mesnoj zajednici "Sava Kovačević"

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je završne radove na asfaltiranju kolovoza u Mostarskoj ulici, u zrenjaninskoj Mesnoj zajednici "Sava Kovačević". Tom prilikom, Janjić je podsetio da je prethodnih godina rekonstruisano mnogo kilometara puteva.
- Rekonstruisano je više od 90 kilometara puteva, kako u samom gradu, tako i u selima na teritoriji grada Zrenjanina. Rekonstruisano je i 13 kilometara biciklističkih staza – precizirao je gradonačelnik Janjić. 
 
 
 

On je naveo da su radovi nastavljeni već na početku ove godine. 
- Ove godine krenuli smo nešto ranije i dosta novca u budžetu izdvojili smo za infrastrukturne radove. U poslednje vreme rekonstruisali smo ili rekonstruišemo ulice Todora Manojlovića, Potisku, Mostarsku, Petra Mećave, Ivana Turgenjeva, Igmansku, a Šumadijsku smo ujedno i proširili. Verujem da će naši sugrađani biti zadovoljni zbog svih ovih radova – kazao je Janjić.  
 
 
 

Predsednik Saveta mesne zajednice "Sava Kovačević" Ilija Mandić zahvalio se lokalnoj samoupravi, gradonačelniku i njegovom timu zbog pomoći u rešavanju određenih problema u ovom delu grada. 
- Puno toga je urađeno na teritoriji MZ "Sava Kovačević". Na red je došla i Mostarska ulica, jedna od najprometnijih u naselju. Zahvalio bih se gradu, gradonačelniku i njegovom timu što su našli načina da reše dugogodišnji problem kada je u pitanju ova ulica – poručio je Mandić.
 
Mostarska ulica dužine je preko 800 metara i tokom letnje sezone jedan je od frekventnih pravaca ka kupalištu “Peskara” i vodi od Barske ulice sve do tzv. "Malog jezera" na tom gradskom kupalištu, ali i van sezone njom saobraća veliki broj stanovnika naselja "Mužljanska kolonija". 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5540/Mostarska_asfaltirana_0.jpg