Potiska dobila novi kolovoz, radovi i u drugim gradskim i seoskim ulicama

Potiska ulica u Zrenjaninu, koja se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dobila je novi kolovoz, a završne radove na asfaltiranju juče je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. Ovo je samo jedno od aktuelnih gradilišta u gradu i okolnim selima, kada je reč o putnoj infrastrukturi. Radovi su počeli i u Ulici Ivana Turgenjeva, na obodu industrijske zone “Bagljaš”, Mostarskoj i Igmanskoj ulici u Mužljanskoj koloniji...
 
 
 
 
 
- Ove godine smo krenuli nešto ranije sa saniranjem ulica. Prošle godine smo imali velike intervencije posle zimske službe i mnogo novog asfalta je ugrađeno u ulice, pre svega u gradu. Sada smo prvo krenuli u selima, pa smo u Melencima započeli rekonstrukciju nekoliko ulica – naveo je gradonačelnik Janjić.
 
On je istakao i da je asfaltiran put u Šećeranskom naselju u Zrenjaninu, Ulici Todora Manojlovića, Šumadijskoj, a da su radovi nastavljeni u Mostarskoj, Potiskoj i drugim ulicama.
-U planu je asfaltiranje puno ulica u gradu i selima ovog proleća i verujem da će građani biti zadovoljni – kazao je Janjić.
 
 
 
 
 
Gradonačelnik Zrenjanina je podsetio da se paralelno sa svim ovim radovima gradi i obilaznica oko grada, na koju se čekalo decenijama.
- Posle skoro 30 godina se radi novi most na Begeju. U pitanju je najskuplji objekat na celokupnoj trasi obilaznice oko Zrenjanina koja će biti dužine 14,5 kilometara, spojiti beogradski i novosadski put i u potpunosti izmestiti tranzitni saobraćaj sa gradskih ulica, čime rešavamo jedan od najvećih gradskih komunalnih problema – dodao je Janjić.
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5530/Potiska_Asfaltirana_0.jpg