Aplikacija "3+" - nova pogodnost za korisnike Ponosne kartice "Cena minus za 3+"

Projekat Ponosne kartice "Cena minus za 3+" u sledećoj godini će doboti svoju napredniju formu u vidu mobilne aplikacije "3+" kao dopunu fizičkom posedovanju kartice sa kojom majke troje i više dece mogu ostvarivati privilegije.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TelAL1EMXDo

 

Aplikacija "3+" kao jedinstvena u svetu, nudi i brojne nove privilegije za porodice sa troje i više dece koje ih očekuju u 2022.

Da podsetimo, Zrenjanin je prvi grad u Vojvodini koji se pridružio Pokretu za decu "Tri plus" - podrška porodicama sa troje i više dece, a ugovor o članstvu potpisali su u Gradskoj kući, marta ove godine, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predsednik tog udruženja Vladica Gavrilović.  

 

 

Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka je osnovano sa ciljem pružanja podrške porodici, podsticaju rađanja i porasta nataliteta u Republici Srbiji, a njihova inicijativa i projekat „Cena minus za 3+“ je podržana i od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

 

 

Odluka o pristupanju Grada Zrenjanina članstvu tog udruženja doneta je na skupštinskoj sednici, a donošenju odluke o tome pristupilo se iz potrebe vođenja odgovorne pronatalitetne politike, utvrđivanja većeg obima prava u oblasti dečije i porodične zaštite, kao i unapređenja mera populacione politike na teritoriji grada Zrenjanina. Članstvom u udruženju “Tri plus” proširuje se broj mera populacione politike i obim podrške porodicama sa decom, čime se dodatno osnažuju i podstiču roditelji na rađanje trećeg i narednog reda rođenja deteta, što predstavlja težnju porodica i Grada, doprinosi prirodnom priraštaju i menjanju demografske slike grada Zrenjanina.


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6291/ponosna_kartica_00.jpg