Obaveštenje: JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana” anketiraju korisnike o kvalitetu usluga

Zrenjaninska komunalna preduzeća, JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana”, obaveštavaju građane da počinju sa anketiranjem elektronskim putem o uslugama koje pružaju. Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. Ovakve ankete prvi put su realizovane u 2020. godini. 

JKP “Gradska toplana”
 
 
JKP “Gradska toplana” sprovodi anketu u periodu od 11. novembra, do 12. decembra 2022. godine o uslugama koje pruža. Kroz ovu anketu, preduzeće želi da čuje mišljenje o kvalitetu usluga koje pruža i na taj način unapredi komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. 
 
Anketa će se nalaziti na sajtu JKP “Gradska toplana” Zrenjanin (www.gradskatoplanazr.rs), u delu “Servisne informacije”. 
 
Anketiranjem korisnika prikupljaju se podaci kojima će se dobiti tačnija slika o kvalitetu usluga, ali i informacije koje mogu pomoći da se iste unaprede. Mišljenje korisnika komunalnih usluga je od velike važnosti, te će predlozi i sugestije biti razmotreni nakon završetka ispitivanja, saopštavaju u tom preduzeću.

JKP “Pijace i parkinzi” 
 
 
JKP “Pijace i parkinzi” poziva građane da učestvuju u anketi koja će biti sprovedena u periodu od 10. novembra do 12. decembra 2022. godine.
 
Na sajtu JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjaninu (www.pijaceiparkinzizr.rs), u delu “Pijace” i delu “Parkinzi” nalaze se ankete. 
 
 
 
Dajući odgovore na postavljena pitanja, prikupljaju se podaci i informacije korisnika, koji su od značaja za sagledavanje potreba korisnika pijačnih usluga i usluga parkiranja i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti. 
 
Mišljenje građana, ističu u tom preduzeću, je veoma važno. Odgovore koje dobiju će razmotriti, kao i iskazane predloge i stavove, radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane JKP “Pijace i parkinzi”. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6799/Grad_00.jpg