Drugo kolo Strongmen lige šampiona biće održano u našem gradu, u subotu 20. maja ispred Kristalne dvorane

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je danas konferencija za novinare povodom 2. kola Strongmen lige šampiona sveta, takmičenja koje će u našem gradi biti održano u subotu, 20. maja ove godine na platou ispred Kristalne dvorane od 16 časova. 

 

 

Obraćajući se novinarima,  Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina izrazila je zadovoljstvo što će tim povodom Zrenjanin posetiti takmičari iz četrnaest zemalja. 
- Iskoristila bih priliku da pozovem sve sugrađane da dođu na ovaj sportski spektakl kako bismo svi zajedno još jednom pokazali da je Zrenjanin grad sporta – poručila je ona. 

 

 


Dragan Bogojević - strongmen, jedan od takmičara i organizator ovog sportskog događaja kazao je da će Zrenjaninci po prvi put biti u prilici da vide ovo zanimljivo takmičenje.

- Doći će najjači ljudi iz celog sveta, a takmičićemo se u  pet disciplina; vuči kamiona do 15 tona, nošenje kofera od po 140 kilograma, Viking presu , podizanje buradi od 150 kilograma, nošenje Joka sa devojkama, težine 420 kilograma, zatim raspeće dva avozila – rekao  on.

 

 

Bogojević je zahvalio gradonačelniku i njegovom timu, kao i sponzorima koji su prepoznali važnost ovog takmičenja.  

 

https://youtu.be/dD1v5ARrB0U

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7012/strongman_00.jpg