Gradonačelnik u obilasku radova na asfaltiranju Ulice Kapetana Nalepke u Aradcu, od juče nov asfalt i u Tomićevoj u Zrenjaninu

Nastavljaju se obimni radovi na asfaltiranju ulica u gradu i u naseljenim mestima, a na osnovu Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina. Radovi su danas u toku u Aradcu, u delovima ulica Kapetana Nalepke i Tanaska Rajića, gde se nov asfalt postavlja u dužini nešto većoj od 400 metara. 
 
 
 
 
Radove je danas obišao i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zajedno s predstavnicima mesne zajednice Aradac, a tom prilikom je i razgovarao s meštanima, koji su po prvi put dobili asfalt ispred svojih kuća. Izrazili su veliko zadovoljstvo zbog toga, a značaj ovih radova utoliko je veći, jer ulica Kapetana Nalepke predstavlja, praktično, nov ulaz u selo iz pravca Novog Sada, a vodi sve do izlaza iz sela ka Zrenjaninu. Druga ulica, Tanaska Rajića, u čijem se delu takođe ugrađuje nov asfalt, ukršta se s prethodno navedenom i njom saobraćaj vodi iz pravca Novog Sada ka drugom delu sela. 
 
Investiciona vrednost ovih radova u Aradcu iznosi blizu 10 miliona dinara.
 
 
 
 
Juče su završeni i radovi na asfaltiranju dela Tomićeve ulice u Zrenjaninu, od ukrštanja s Miletićevom ulicom do Begeja, u mesnoj zajednici "Dolja - Crni šor". Radovi su ovde izvedeni u dužini od 470 metara, širina ulice je pet metara, a vrednost investicije 20 miliona dinara. 
 
Radovi na asfaltiranju nastavljaju se po dinamičkom planu preduzeća koja ih izvode po osnovu ugovora, a to su nosioci zajedničke ponude - putarsko preduzeće “Baumeister” Beograd, sa članovima ponude, preduzećima “Sremput” Ruma i “Vojvodina-Bačkaput” Novi Sad. Asfaltiranje u Aradcu i Tomićevoj u Zrenjaninu izveli su radnici preduzeća “Vojvodina-Bačkaput”.
 
 
 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7079/ASFALTIRANJE_KAPETANA_NALEPKE_2023_0.jpg