Градоначелник у обиласку радова на асфалтирању Улице Капетана Налепке у Арадцу, од јуче нов асфалт и у Томићевој у Зрењанину

Настављају се обимни радови на асфалтирању улица у граду и у насељеним местима, а на основу Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина. Радови су данас у току у Арадцу, у деловима улица Капетана Налепке и Танаска Рајића, где се нов асфалт поставља у дужини нешто већој од 400 метара. 
 
 
 
 
Радове је данас обишао и градоначелник Зрењанина Симо Салапура, заједно с представницима месне заједнице Арадац, а том приликом је и разговарао с мештанима, који су по први пут добили асфалт испред својих кућа. Изразили су велико задовољство због тога, а значај ових радова утолико је већи, јер улица Капетана Налепке представља, практично, нов улаз у село из правца Новог Сада, а води све до излаза из села ка Зрењанину. Друга улица, Танаска Рајића, у чијем се делу такође уграђује нов асфалт, укршта се с претходно наведеном и њом саобраћај води из правца Новог Сада ка другом делу села. 
 
Инвестициона вредност ових радова у Арадцу износи близу 10 милиона динара.
 
 
 
 
Јуче су завршени и радови на асфалтирању дела Томићеве улице у Зрењанину, од укрштања с Милетићевом улицом до Бегеја, у месној заједници "Доља - Црни шор". Радови су овде изведени у дужини од 470 метара, ширина улице је пет метара, а вредност инвестиције 20 милиона динара. 
 
Радови на асфалтирању настављају се по динамичком плану предузећа која их изводе по основу уговора, а то су носиоци заједничке понуде - путарско предузеће “Baumeister” Београд, са члановима понуде, предузећима “Сремпут” Рума и “Војводина-Бачкапут” Нови Сад. Асфалтирање у Арадцу и Томићевој у Зрењанину извели су радници предузећа “Војводина-Бачкапут”.
 
 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7079/ASFALTIRANJE_KAPETANA_NALEPKE_2023_0.jpg