Kako je i najavljeno jula ove godine, u toku su radovi na asfaltiranju Jankove ulice u mesnoj zajednici Jankov most

U Jankovom mostu u toku su radovi na asfaltiranju Jankove ulice, što je i obećano prilikom nedavne posete gradonačelnika Sime Salapure tom selu. Asfaltira se 300 metara saobraćajnice, a po završetku radova biće to put širok tri metra.

 

 

 

Gradonačelnik je ukazao da je to bila jedna od potreba meštana tog sela koja mu je predočena tokom razgovora s predstavnicima Mesne zajednice „Jankov most“ prilikom posete organizovane u sklopu akcije „Da nam sela budu bliža“ jula ove godine.

 

 

Podsetio je i na to da je na Starom Begeju kraj Stajićeva  JVP “Vode Vojvodine” uredilo više od šest stotina metara obale i da su postavljena nova ribolovna mesta, od čega korist mogu imati i meštani, kao i da je u toku izgradnja pravoslavnog hrama Svetog Vasilija Ostroškog, ali i da postoji namera da se kroz zajednički projekat Grada i JKP „Vodovod i kamalizacija“ poboljša vodosnabdevanje. 

 

 

Radovi u Jankovom mostu, kao što je to bio slučaj i u Ečki, Stajićevu, Čenti i još nekoliko naseljenih mesta, realizuju se u okviru Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina.    
  

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7136/ASFALTIRANJE_JANKOV_MOST__00.jpg