Како је и најављено јула ове године, у току су радови на асфалтирању Јанкове улице у месној заједници Јанков мост

У Јанковом мосту у току су радови на асфалтирању Јанкове улице, што је и обећано приликом недавне посете градоначелника Симе Салапуре том селу. Асфалтира се 300 метара саобраћајнице, а по завршетку радова биће то пут широк три метра.

 

 

 

Градоначелник је указао да је то била једна од потреба мештана тог села која му је предочена током разговора с представницима Месне заједнице „Јанков мост“ приликом посете организоване у склопу акције „Да нам села буду ближа“ јула ове године.

 

 

Подсетио је и на то да је на Старом Бегеју крај Стајићева  ЈВП “Воде Војводине” уредило више од шест стотина метара обале и да су постављена нова риболовна места, од чега корист могу имати и мештани, као и да је у току изградња православног храма Светог Василија Острошког, али и да постоји намера да се кроз заједнички пројекат Града и ЈКП „Водовод и камализација“ побољша водоснабдевање. 

 

 

Радови у Јанковом мосту, као што је то био случај и у Ечки, Стајићеву, Ченти и још неколико насељених места, реализују се у оквиру Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина.    
  

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7136/ASFALTIRANJE_JANKOV_MOST__00.jpg