Пицерије

Цоне
Светосавска 9а, Зрењанин
тел: 023/537-985
 
Kappa M
Тржни центар Бригадира Ристића – Локал 48, Зрењанин
тел: 023/568-244
 
Њам-њам
Цара Душана 5, Зрењанин
Тел: 023/68-877
 
Passage
Светосавска 8, Зрењанин
Тел: 023/510-588
 
Арена
Београдска 14, Зрењанин
Тел: 023/521-500
 
Пино
Константина Данила 3, Зрењанин
Тел: 023/544-247
 
Mc Fresh
Краља Александра Карађорђевића 17, Зрењанин
Тел: 023/36-914
 
Верона
Иве Лоле Рибара 21, Зрењанин
Тел: 023/534-591
 
Сарацена
Иве Лоле Рибара 27, Зрењанин
Тел: 023/564-166
 
Акваријус
Жарка Зрењанина 53а, Зрењанин
Тел: 023/510-248