Poseta evaluacione komisije NALED-a Zrenjaninu

Tročlana evaluaciona  komisija NALED-a (Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj) je 17. i 18. marta posetila Gradsku upravu Zrenjanin, u okviru procesa kojim Grad Zrenjanin treba da se kvalifikuje za dobijanje sertifikata kao "opština sa povoljnom poslovnom klimom". Grad Zrenjanin se za ovaj sertifikat prijavio u novembru 2009. godine, nakon čega je NALED-u dostavljena potrebna dokumentacija, dok sama poseta predstavlja drugu fazu u procesu.

 

 

Sa članovima komisije razgovarali su pomoćnik gradonačelnika zadužen za investicije i projekte Predrag Stankov, šefica kabineta gradonačelnika Ljupka Bojović Cvejić, članica Saveta za razvoj Biljana Jovanović, načelnica Odeljenja za lokalno ekonomski i ruralni razvoj i investicije Stana Babić, kao i zaposleni u odeljenju. Pored sastanka, održana je i prezentacija investicionih potencijala grada.

 

 

Tokom drugog dana posete, komisija se sastala predstavnicima odeljenja za poslove urbanizma i finansija i računovodstva. Završetak procesa sertifikacije se očekuje do juna 2010. godine, kada je predviđena završna poseta radi ocene ispunjenosti svih postavljenih kriterijuma.