Svečano uručene diplome ''Vuk Karadžić''

U ambijentu zrenjaninske Gradske bašte, u petak, 2. jula, priređen je svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Zrenjanina koji su završili školovanje kao nosioci diplome "Vuk Karadžić", kao i za učenike generacije u svim školama. 
 
Najuspešnijim učenicima Grada Zrenjanina se prvo obratio i na uspehu čestitao Staniša Banjanin, načelnik Školske uprave Ministarstva prosvete u Zrenjaninu, a diplome "Vuk Karadžić" im je uručio gradonačelnik Zrenjanina, dr Mileta Mihajlov. Banjanin i Mihajlov poželeli su učenicima dobro zdravlje i uspešan nastavak školovanja i studiranja, uz želje da jednoga dana, po okončanju studija, doprinesu razvoju grada u kom su se uspešno školovali.
 
      
 
      
 
Gradonačelnik dr Mileta Mihajlov je, osim nagrada "Vuk Karadžić", uručio i prigodna priznanja učenicima generacije u svim osnovnim i srednjim školama. 
 
Za školsku 2009/10. godinu, diplome "Vuk Karadžić" i priznanja za učenika generacije, zaslužilo je 233 učenica i učenika osnovnih i 111 srednjih škola sa teritorije Grada Zrenjanina.
 
     
 
      
 
Svečanost dodele nagrada i priznanja učenicima generacije zajednički su organizovali Grad Zrenjanin i Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin".

 
 
 
 
Preuzmite zajedničku fotografiju učenika srednjih škola (JPEG 2400 x 615; 524 KB):
 
 
 
(Autor fotografija: Jovan Njegović Drndak)