Motorciklisti promovisali ''Dane piva'' u Rumuniji

Dvadesetak motorciklista iz Zrenjanina, na čelu sa gradonačelnikom dr Miletom Mihajlovim i njegovim zamenikom Goranom Kaurićem boravilo je u Rumuniji, a ta poseta organizovana je u cilju promovisanja predstojećih "Dana piva" u našem gradu.

 


Na putu ka Temišvaru, najpre su zastali u Žombolju gde su, zajedno sa predstavnicima tamošnje lokalne samouprave, delili flajere i promovisali manifestaciju "Dani piva".
U Temišvaru, nakon prijema kod gradonačelnika tog grada, promocija "Dana piva", a ujedno i našeg grada, održana je na glavnom trgu. 

 


Gradonačelnik Mihajlov, nakon povratka u Zrenjanin, ocenio je ovu akciju kao izuzetno uspešnu.
- Cilj našeg putovanja bila je promocija 25. "Dana piva". Ideja je bila da to urade zrenjaninski "bajkeri", u saradnji sa "bajkerima" iz Temišvara. Zaista su nas lepo i srdačno dočekali. Pozvali smo narod Temišvara i rumunskog dela Banata, da ih dočekamo, ugostimo i da se svi zajedno proveselimo – rekao je Mihajlov.

 


Naglasivši da su se na ovakav način promovisanja tradicionalne manifestacije odlučili jer su "bajkeri" najbolji ambasadori, Kaurić je istakao da je to istovremeno način da se više skrene pažnja na "Dane piva" i privuče veći broj gostiju iz Rumunije.
- "Dani piva" su već međunarodni brend i mi smo ga na taj način i prezentovali u Rumuniji, gde imamo mnogo prijatelja. Odradili smo veliki posao i nadamo se da ćemo na predstojećim "Danima piva" imati dosta gostiju iz Rumunije, a među njima i veliki broj "bajkera" - rekao je Kaurić.

 


Takođe, u cilju promocije, tokom boravka u Rumuniji gradonačelnik Mihajlov gostovao je i na temišvarskim medijima.
Jubilarni, 25. "Dani piva" biće održani od 25. do 29. avgusta, u organizaciji Grada Zrenjanina i Turističkog centra, a uz podršku Izvršnog veća AP Vojvodine.