Poseta školi u Knićaninu

Osnovnu školu "Stevan Knićanin" u Knićaninu posetili su juče predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Aleksandar Marton, član Gradskog veća zadužen za sport, mr Vojislav Matić, i odbornik gradske Skupštine, Vladimir Milošev. Oni su, za potrebe školskih sportskih ekipa, direktorki Mileni Stanojković uručili poklon u vidu kompleta dresova, lopti za fudbal, košarku i rukomet i mrežica za koševe u školskom dvorištu. 
 
      
 
Tokom posete ovoj uzornoj školi, koju u školskom i predškolskom uzrastu pohađa oko 150 učenika, predstavnici lokalne samouprave razgovarali su o mogućnostima da školi pripadne deo donacije, nedavno pristigle u Zrenjanin iz austrijskog grada Linca. Nakon što je direktorka Stanojković predočila šta bi školi bilo potrebno od nameštaja i opreme, u narednom periodu ova bi akcija trebalo i da bude realizovana. 
 
     
 
Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton još jednom je istakao da Grad Zrenjanin mora brinuti i o najudaljenijim selima na svojoj teritoriji, kakvo je upravo Knićanin. 
- Prilikom posete školi, uverili smo se da je pohađaju marljivi, vredni i skromni đaci, koji se raduju svakoj donaciji koja im vreme provedeno u školi može učiniti kvalitetnijim i prijatnijim. Iako su i u ovom, kao i u drugim selima udaljenijim od grada, prisutni mnogi problemi, pokušaćemo da ih rešavamo jedan po jedan, u skladu s mogućnostima, a nadamo se da će doprinos tome dati i više instance vlasti – istakao je predsednik zrenjaninske Skupštine.