"Dijamant" obradovao mališane vrtića "Bambi"

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i generalna direktorka kompanije "Dijamant "Slavica Kešelj svečano su danas otvorili deo igrališta vrtića "Bambi" koji je "Dijamant" u okviru akcije "Za lepše detinjstvo" opremio novim spravama za igru.
U dogovoru sa Predškolskom ustanovom  najveća srpska uljara novim toboganima, klackalicama, ljuljaškama, vrteškama i penjalicama obradovala je mališane vrtića «Bambi» koji je sa oko pet stotina dece najbrojniji vrtić u Zrenjaninu.

 


Zahvaljujući se kompaniji na ovom vrednom daru, gradonačelnik Mihajlov istakao je zadovoljstvo što su u poslednje dve nedelje čak tri kompanije, Radijator, Viktorija grupa i danas "Dijamant" prepoznali osnovni smisao življenja a to je ulaganje u buduće generacije.
- Ovo je samo početak velikog projekta koji je ova kompanija započela, a želja nam je da napravimo bolji ambijent za našu decu – dodao je gradonačelnik Mihajlov.
Prema rečima direktorke, u cilju što bolje saradnje sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje, kompanija "Dijamant" ima u planu da u narednom periodu preuredi igrališta još nekoliko vrtića u Zrenjaninu.

 


Inače, osim novih klackalica i ljuljaški, "Dijamant" je mališanima poklonio i edukativnu predstavu "Dobro jutro junior" koju su u vrtiću "Crvenkapa" izveli glumci iz Novog Sada. Tu predstavu do sada je odledalo preko 60.000 mališana u pet gradova u Srbiji, a svi oni su od "Dijamanta" dobili kreativne knjižice i dečije mozgalice.