Gradonačelnik Mihajlov sa predstavnicima ''Don Dona'' kod dr Bojana Pajtića

Predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić i pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin primili su danas u Novom Sadu predstavnike slovenačke kompanije "Don Don", zakupce tri velike pekare u Vojvodini, među kojima je i zrenjaninska mlinsko-pekarska industrija "Žitoprodukt". Prijemu su, osim čelnika kompanije "Don Don", prvog čoveka Aleša Mozetiča, prisustvovali i gradonačelnik Zrenjanina, dr Mileta Mihajlov, kao i direktor "Žitoprodukta" Sima Grujesku.
 
 
      
 
Podsetimo, "Don Don" je uzeo u zakup pekare "Žitoprodukta", "Fidelinke" Subotica i "Kikindskog mlina", koje su nakon toga počele uspešno da posluju, vraćaju dugove i planiraju proširenje proizvodnje i nove investicije.
 
 
Po rečima gradonačelnika Mihajlova, predsednik Vlade AP Vojvodine, dr Bojan Pajtić, i pokrajinski sekretar, Miroslav Vasin, ocenili su kao veoma značajne ove slovenačke investicije i izrazili uverenje da će uspešan zakup doprineti stabilizaciji ovih preduzeća, očuvanju radnih mesta, a u perspektivi doneti i nova zapošljavanja.