ZREPOK se priključio Kampanji solidarnosti

Na sednici skupštine ZREPOK-a koja je održana u utorak 6. decembra jednoglasno je usvojena odluka da se podrži Kampanja solidarnosti koju je inicirao gradonačelnik Zrenjanina pod sloganom stihova pesnika Duška Radovića: Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne – Budi ti taj koji počinje...
- ZREPOK iskreno pozdravlja ovu inicijativu jer direktno doprinosi ostvarivanju vizije za koju se naše udruženje bori od samog osnivanja, a to je da grad Zrenjanin i region Srednjebanatskog okruga bude jedno od najpoželjnijih mesta za život i rad u našoj zemlji. Takva mesta i društva moraju imati izražen osećaj solidarnosti i ljudskog razumevanja posebno prema onima koji su u teškim vremenima najugroženiji. U ovoj kampanji je posebno značajno to što je prvi čovek grada Zrenjanina prepoznao značaj ovakvih akcija i što je odlučio da bude prvi koji će početi – navodi se u saopštenju koje je u ime ZREPOK-a uputio Dragan Vidaković, predsednik Udruženja.
Zbog svega napred iznetog, navode, ZREPOK je odlučio da bude prvi koji će podržati ovu kampanju i dati konkretan doprinos time što će na namenski račun uplatiti 100.000 dinara.
- ZREPOK kao udruženje nastoji da okuplja najuspešnije ljude i njihove firme iz ove sredine i oni, kao društveno odgovorne kompanije i pojedinci, su nebrojano puta do sada tome davali kako direktan doprinos, tako i posredan podržavajući one pojedince i organizacije koji pokreću inicijative i akcije koje tome doprinose. Ovim putem ZREPOK poziva ne samo svoje članove i poštovaoce već i sve ostale preduzetnike, privrednike, organizacije i pojedince da se, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe podršci ovoj, nadasve ljudskoj, i u ovim teškim vremenima više nego dobrodošloj inicijativi kojom se prevazilaze razlike među nama i budi osećaj solidarnosti koji spaja ljude i čini nas sve zajedno mnogo boljim nego što jesmo – dodaje se u tom saopštenju.


 

 Više o kampanji kliknite ovde.