Bolji uslovi za lečenje meštana Mihajlova

Još jedna u nizu renoviranih ambulanti u naseljenim mestima na teritoriji Grada Zrenjanina jeste i ambulanta u Mihajlovu koju su danas posetili gradonačelnik dr Mileta Mihajlov, pomoćnica gradonačelnika Zorica Denda i direktor Doma zdravlja „dr Boško Vrebalov“ dr Borislav Đorđević.
 
 
 
Mihajlov je rekao da je u renoviranje objekta ukupno uloženo oko 2,6 miliona dinara.
- Kao što ste mogli da vidite, aobjekat je potpuno renovinaran, od enterijera, instalacije, do krova ambulante. Sigurno je da će ova ambulanta mnogo značiti meštanima Mihajlova, ali i Domu zdravlja „Boško Vrebalov“ i ja im želim svu sreću u radu i puno zdravlja – rekao je gradonačelnik novinarima nakon obilaska ambulante.
 
 
 
Dr Đorđević kaže da je renoviranje ambulante u tom selu jedno od poslednjih planiranih investicija za protekli petogodišnji period.
- Ovde je praktično izvršena kompletna rekonstrukcija krova, zamenjena spoljna stolarija, unutrašnja farbanja, krečenja i zamena poda. Dobili smo pristojnu ambulantu, kako to ovo mesto i zaslužuje – rekao je Đorđević napominju da će iduće nedelje biti završena adaptacija još dva objekta Doma zdravlja. 
 
 
Kako je rekao, do kraja godine biće rekonstruisani sve ambulante Doma zdravlja i da se nakon toga može ozbiljno planirati adaptacija Specijalističke poliklinike i u faznoj rekonstrukcij i reši i taj, jedan od gorućih problema. 
Doktorka  Otilija Bibu Barna kaže da su izuzetno zadovoljni što je renoviranje, zahvaljujući izvođaču radova, okončano  na vreme i što sada na raspolaganju imaju ambulantu koja je okrečena, čista i sveža, kako to i nalažu standardi.
Inače, u sklopu tog objekta je i apoteka, koja je takođe uređena.