TLO fest u petak u Tomaševcu

Kao najava dobrog zvuka koji posetioce očekuje u petak, 22. juna, u Tomaševcu, na drugom po redu TLO festu – Tomaševačkom letnjem omladinskom festivalu, organizovano je druženje sa novinarima u zrenjaninskom klubu "Old time".
 
Bojana Begović, PR festivala, ovom prilikom najavila je da će pored dva zrenjaninska benda "Hazy Lazy" i "Otkazan let", na TLO festu nastupiti i bendovi "Proleće", "Hype", "Eyesburn", "Marčelo i filter/iskaz", a kao zvezde večeri bend "Hladno pivo".
- Ulaz  će biti slobodan za sve ljubitelje dobrog zvuka, a svirke će biti na rukometnom terenu u centru Tomaševca – naglasila je Bojana Begović, dodajući da je organizator festivala Udruženje građana "Fabrika kulture" iz Novog Sada, kao i da želja nije bila da to bude u nekom većem gradu, već upravo u Tomaševcu, koji je prestonica banatskih militara i Svetskog prvenstva u šorama.
 
 
Kako je ovom prilikom istakao Aleksandar Rudić, član Saveta MZ Tomaševac, prošle godine TLO fest posetilo je oko hiljadu ljudi, a ove godine očekuje se da će taj broj biti premašen. 
- Nadamo se da će biti dobra atmosfera, kao što je to bilo i na prvom  TLO festu. Ovo je, zapravo, uvertitra za Svetsko prvenstvo u šorama, a naša ideja je da mladi koji dođu u Tomaševac, u periodu između TLO i šora, tu i ostanu – naglasio je Rudić, napominjući da ovde postoji odličan teren za kamp, ali da infrastruktura, na žalost, još uvek nije zadovoljavajuća.
 
-  Nastojaćemo da kamp opremimo onako kako je potrebno i nadam se da će već naredne godine TLO fest biti dvodnevna manifestcija – poručio je Aleksandar Rudić.
 
Dobar provod ovog leta obećavaju i u zrenjaninskom "Old time" klubu. Viktor David iz ovog kluba podsetio je da svake subote posetioce očekuju kvalitetne pop i rok svirke. 
- Narednog petka biće otvorena letnja bašta uz akustične zvuke i  nadamo se lepom i prijatnom druženju uz reku. Za naredni period možemo da najavimo gostovanja dobrih bendova, kako iz Vojvodine, tako i iz Zrenjanina i siguran sam da će naši gosti uživati, a mi ih pozivamo da nam se pridruže u odličnoj atmosferi – poručio je Viktor David iz "Old time" kluba.