Rekonstrukcija laminata u novoj hali sportova

Zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić obišao je danas, zajedno sa v.d. direktora JU Sportski objekti, Branislavom Petrinom i Momirom Rnićem,  radove na rekonstrukciji laminata u novoj hali sportova, za šta je, kako je naveo, iz gradskog budžeta izvdvojeno 28.000 evra.
 
 
- U novoj hali sportova bilo je potrebno uraditi rekonstrukciju laminata zbog dotrajalosti, a možda i neadekvatnog laminata postavljenog na početku. Sada smo u prilici da to uradimo i radovi će brzo biti završeni pa ćemo spremni dočekati utakmicu kvalifikacija za evropsko prvenstvo, 5. septembra, kada ćemo dočekati reprezentaciju Srbije, u nadam se prepunoj hali, a da će Zrenjaninci doći i bodriti naš tim – rekao je Janjić.   
Rukovodilac nove sportske hale, Momir Rnić kaže da da je u planu da se do kraja nedelje deo laminata promeni, a radovi završe u roku. 
 
 
- Ovo što sada radimo moralo se uraditi zbog propisa Fibe, koševi da se osavremene, postave table za merenje vremena, i sve drugo što je potrebno, a naloženo je od Košarkaškog saveza Srbije – pojasnio je Rnić napominjući da će u novoj hali, već u utorak, 4. septembra reprezentacija Srbije i Slovačke ovde održati treninge pred utakmicu.
- Za ponedeljak će sve biti spremno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Gradu što nam je omogućio da sada imamo mnogo kvalitetniju podlogu i što više neće biti problema kao ranije. Sada možemo očekivati pravi spektakl u renoviranoj hali, dakle, pravi sportski događaj pred prepunim gledalištem – dodao je Rnić.
Utakmica je na programu 5. septembra, u 20.30, časova, a ulaz je besplatan.