Gradski čelnici posetili kompaniju "Alpin"

Kompanija "Alpin” doo za trgovinu i usluge proizvodnju i prodaju molerskog i farbarskog alata, auto opreme i kozmetike, a koja posluje u zrenjaninskoj industrijskoj zoni “Jugoistok – Ečka“ obeležila je  danas 15 godina rada.
 
 
Svečanosti koja je tom prilikom organizovana prisustvovali su i gradski čelnici – gradonačelnik Ivan Bošnjak, zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić, pomoćnici Ivan Dević, Darko Karan i David Dimkić, kao i predsednik zrenjaninske Skupštine Radovan Bulajić i njegov zamenik Ljubomir Stanisavljev.
Predstavljajući "Alpin“, vlasnik kompanije Tatomir Jagodić je istakao da ta kompanija poseduje poslovni prostor u svom vlasništvu od 2400 kvadratnih metara sa pratećom infrastrukturom i logistikom koja obezbeđuje brzu i tačnu isporuku.
 
 
"Alpin" se bavi proizvodnjom, trgovinom i uslugama u oblasti građevinarstva, termo-abrazivne sisteme, abrazivne materijale, profile i elemente za termo fasade, ručne alate i alate za bojenje. Kompanija je, takođe, zastupnik austrijskih firmi "Rinder" i "Šiler". 
Zaposleno je 25 radnika, stručnih komercijalista, prodavaca i menadžera a saradnja se ostvaruje sa više dobavljača. 
 
 
Kako je rečeno, vizija ove kompanije jeste da postane lider u prodaji autokozmetike, autoopreme i farbarsko molerskih alata u Srbiji i bude vodeći partner građevinskih škola za oblik praktične nastave u ovom delu Banata.
 
 
Kompanija "Alpin" započela je gradnju pogona i distributivnog centra u industrijskoj zoni Ečka početkom 2008. godine i to je bilo prvo gradilište u okviru te industrijske zone, a vrednost ulaganja je oko 500.000 evra
"Alpin" je druga firma iz Zrenjanina koja je ostvarila grinfild investiciju u jednoj od dve zrenjaninske industrijske zone.