Susret fudbalskih veterana Petrovca na Mlavi i Zrenjanina

U našem gradu boravili su veterani fudbalskog kluba "Sloga" iz Petrovca na Mlavi. Oni su bili gosti nekadašnjih zrenjaninskih fudbalera, a boravak u Zrenjaninu iskoristili su i za druženje i za posetu Gradskoj kući, gde su ih primili čelnici lokalne samouprave, članica Gradskog veća zadužena za oblast sporta Zlatana Ankić, pomoćnik predsednika Skupštine grada, Slavko Šućurević i sekretar Skupštine, Milan Mrkšić. Oni su goste upoznali s privrednom, sportskom i političkom strukturom Zrenjanina i tom prilikom istaknuto je da su sportski veterani u obe sredine ljudi koji plene svojom svežinom i energijom i da bi tu svoju sportsku i životnu filozofiju trebalo da u što većoj meri prošire na druge pripadnike svoje generacije.
 
   
 
Nakon obilaska centra Zrenjanina, gosti i njihovi domaćini uputili su se ka hali sportova "Medison", gde su odigrali utakmicu u kojoj su veterani "Sloge" slavili rezultatom 2:1. Selektor ekipe iz Petrovca na Mlavi bio je nekadašnji golman Radovan Davidov Lala, dok su na klupi Zrenjaninaca sedeli nekadašnji proslavljeni trener Tomislav Manojlović i dugogodišnji predsednik FK "Proleter" i privrednik Borko Kovač. 
 
   
 
Ovo nije prvi ovakav susret prijatelja na fudbalskom terenu i van njega, jer su jesenas domaćini bili Petrovčani, a sada je u Zrenjaninu, kako je istakao Toma Manojlović, bilo reči i o proširenju ove saradnje i na neke druge delatnosti, osim sportskih.