Rotari klub Zrenjanin nagrađuje letovanjem četvoro uspešnih učenika

Gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak i članica Gradskog veća, Dubravka Bulovan Bengin priredili su danas prijem za četvoro učenika iz Zrenjanina, pobednika na opštinskim ili regionalnim takmičenjima ili učenika generacije u osnovnoj školi, koje je Rotari klub iz Zrenjanina nagradio letovanjem - boravkom u studijskom kampu u Sloveniji. To priznanje zaslužili su Maja Milekić, Dajana Kuzman, Marko Govedar i Selena Eleković. 
 
 
 
Prijemu su prisustvovali i članovi Rotari kluba, Radovan Eleković i Petar Ćuk, kao i roditelji nagrađenih učenika.
 
Petar Ćuk, član Rotari kluba Zrenjanin zadužen za ovu akciju, koju Klub sprovodi po drugi put, izrazio je očekivanja da će ona postati tradicionalna.
- Ćetvoro dece, koja su istaknuta u našoj sredini, mi ovoga puta šaljemo u Sloveniju, s ciljem da se upoznaju jedni s drugima, da saznaju kako se živi u Evropskoj uniji i oni će tamo raditi na engleskom jeziku, uglavnom su teme ekologija i zdrava ishrana. Naravno i da će se odmarati i zabavljati, zahvaljujući saradnji našeg i Rotari kluba iz Zagorja ob Savi, koji je angažovao osmoro dece da budu domaćini deci iz Zrenjanina i za četvoro dece iz Distrikta Brčko, koja su takođe uključena u ovu akciju, pa će joj to dati i jednu širu dimenziju – istakao je Ćuk.