Počeli radovi na ''Mužljanskoj krivini'' - rehabilitacija Barske ulice trajaće do septembra

Počeli su radovi na pojačanom održavanju kolovoza u Barskoj ulici u Zrenjaninu - od ulice Prilepski red do ukrštanja ulica Mostarske i Radnoti Mikloša i u skladu s tim izmenjen je režim saobraćaja u ovom delu grada. Trenutno su u toku radovi između ulica Prilepski red i Franje Kluza i na tom potezu je obustavljen saobraćaj. 
 
 
 
“Javno preduzeće za urbanizam” Zrenjanin obavestilo je građane da će radovi trajati do 1. septembra 2018. godine, te se u skladu s tim mole građani i vozači da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju tokom izvođenja navedenih radova. 
 
U pitanju je rehabilitacija tzv. “Mužljanske krivine”, iz smera Bolnice i naselja “Putnikovo” ka novoj Mužljanskoj koloniji, ukupne dužine preko 700 metara. Osim nove asfaltne podloge na ovom prometnom pravcu, rešava se i problem atmosferske kanalizacije.
 
 
 
Ovim projektom grad Zrenjanin konkurisao je prošle godine za sredstva kod Ministarstva privrede Republike Srbije u okviru programa „Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture - Gradimo zajedno“ i odobreno mu je sufinansiranje radova u iznosu od 18,9 miliona dinara. 
 
Radovi su na tenderu povereni preduzeću “Vojvodinaput - Pančevo d.o.o.” i podizvođačima “Geovizija d.o.o. Pančevo i “Put invest” d.o.o. Sremska Kamenica.