Otvoren teniski teren u Elemiru

U okviru društvenog poslovanja i pažnje koju poklanja ulaganju u mlade i sport, kompanija NIS je završila izgradnju teniskog terena u Elemiru. Otvaranju terena, koji dodatno doprinosi razvoju sporta na teritoriji grada Zrenjanina prisustvovao je gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima, koji je ovom prilikom istakao da grad realizuje brojne projekte kako bi razvijao sport, ali i označio kao izuzetno važno i činjenicu da se ulaže u sportsku infrastrukturu kako na teritoriji samog grada, tako i naseljenih mesta i dodao:
 
 
"Velika mi je čast što danas prisustvujem ovako lepom događaju u Elemiru, Trudimo se da poboljšamo uslove za treniranje svih naših sportista, jedan od naših ciljeva je da našu decu sklonimo sa ulice i aktivno ih uključimo u sportski život. Ja se ovom prilikom zahvaljujem Naftnoj industriji Srbije što zajedno realizujemo 139. projekat na teritoriji Grada Zrenjanina.
Nadam se da će puno dece koristiti ovaj teren, i da će neki od njih postati iskonski zaljubljenici u tenis", istakao je gradonačelnik.
 
 
 
Projekat "NIS i tenis" jedan je od četiri projekta iz 2017. godine koji je ta kompanija podržala u Zrenjaninu kroz program "Zajednici zajedno" u oblasti sporta za čiju realizaciju je uloženo 12,5 miliona dinara, istakao je Valerij Proskurin, direktor Bloka "Servisi".
 
 
"Drago mi je što ispred kompanije NIS imam tu čast da sa našim dugogodišnjim prijateljima iz Grada Zrenjanina i Sportskim društvom "Naftagas" prisustvujem otvaranju teniskog terena. Mi smo sa zadovoljstvom podržali ovaj projekat, i dali svima jednaku mogućnost da se bave sportom. Podstičemo sportske vrednosti, ali posebnu pažnju posvećujemo najmlađima. Ovaj projekat je za nas budućnost na delu jer podtiče mlade da se bave sportom, rade na sebi i na taj način razvijaju talenat. NIS će nastaviti da ulaže u Grad Zrenjanin i projekte koji će podići kvalitet života na viši nivo i uveren sam da ćemo naići na podršku Grada Zrenjanina i na polju realizacije nekih novih ideja u budućnosti", rekao je Proskurin.
 
 
 
Program društvenog poslovanja "Zajednici zajedno" NIS realizuje već deset godina, a do sada je podržano više od 900 projekata ukupne vrednosti preko milijardu dinara, a koji su doprineli unapređenju kvaliteta života u lokalnim zajednicama u kojima kompanija posluje. Grad Zrenjanin i kompanija NIS sarađuju od početka spŕovođenja ovog programa.