“Auto centar Cune” - nov prostor u zoni Bagljaš

Nov Škodin prodajni salon "Auto Centar Cune" otvoren je juče u našem gradu, na lokaciji Bagljaš Zapad, a svečanosti je ispred Grada Zrenjanina prisustvovao pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, zajedno sa načelnicom SBO Snežanom Vučurević.
 
 
 
 
Salon su svečanim presecanjem vrpce otvorili pomoćnikć Ćapin i vlasnik i direktor Svetozar Velimirov.
Obraćajući se gostima, direktor Velimirov je rekao da, posle osam godina integracije i ulaska u mrežu Škode, otvaraju novo poglavlje u poslovanju. 
 
 
 
 
Prisutnima se obratio i Milenko Kostić vlasnik Auto Čačka - importera Škoda automobila i originalnih škodinih rezervnih delova za Srbiju i Crnu Goru.
 
 
 
 
"Auto Centar Cune" sa sedištem u Zrenjaninu je ovlašćeni prodavac i serviser za vozila iz programa ŠKODA. Svoje postojanje kao mala porodična firma beleži od 1991. godine.
Danas Auto Centar Cune posluje na 8.100 m2 površine poslovnog prostora sa lokacijom pozicioniranom na glavnom magistralnom putu Zrenjanin – Novi Sad.
 
 
 
 
U okviru ovog poslovnog prostora pored prodajnog škodinog salona, izgrađenom po najnovijim škodinim standardima,koji se proteže na prostornoj površini od 660 m2, Auto Centar Cune poseduje i servisnu radionicu, limarsko farbarsku radionicu, pordaju polovnih automobila, svoju perionicu automobila za potrebe servisa.