Nastavlja se uređenje gradskih trotoara - behaton i na stazi uz centralni parking

Uređenje trotoara u centru grada nastavljeno je na još jednoj lokaciji i trenutno se radovi odvijaju na stazi koja od gradskog jezera vodi duž centralnog parkinga, sve do obale Begeja. Ovaj potez u Ulici obala pionira dužine je oko 250 metara. Uklonjene su sve stare, dotrajale ploče, postavljaju se ivičnjaci i staza od behatona. 
 
 
 
 
Završeno je postavljanje behaton ploča na novom trotoaru, od bočnog ulaza u hotel “Vojvodina” do hotelskog parkinga. U nastavku tog trotoara, od parkinga do jezera, prethodno je već popločan deo na kom se do nedavno nalazila samo zemljana staza i znatno otežavala kretanje. Novim trotoarom sada se bezbedno stiže od hotela do obale jezera, i dalje do Kulturnog centra ili Malog mosta, bez  potrebe za prelaskom na suprotnu stranu Skerlićeve ulice. Trasa od ulaza u hotel do obale jezera dužine je oko 120 metara. 
 
 
 
Radovi su završeni i na delu staze uz jezero, pored Muzičke škole. Na ovom potezu, dužine takođe oko 120 metara, izvađene su stare ploče i ponovo složene, ali uz postavljanje ivičnjaka kojih ranije nije bilo i “ispravljanjem” trase u delu uz hotelski parking, koja sada prati kolovoz, a ne jezero. Delom je ovde postavljen i behaton, umesto manje zelene površine koja nije bila u funkciji. Preostalo je još nasipanje zemljom površina na kojima je prethodno bio pločnik, kao i pojedinih prostora oko obnovljene staze.  
 
 
 
Novi trotoar završen je i u naselju “Putnikovo”, na teritoriji mesne zajednice “Berbersko-Bolnica”. Betonska staza u Ulici Prilepski red, obodom parka u tom naselju, izrađena je u dužini od 200 metara.