Putari angažovani na više gradskih lokacija

Saniranje oštećenja nastalih tokom zimskih meseci i obnova kolovoza u zoni raskrsnica prioriteti su putara koji su ovih dana angažovani na više gradskih lokacija. Osim sanacije “udarnih” rupa koje su stvarale najviše problema učesnicima u saobraćaju, radi se i kompletna rekonstrukcija kolovoza u zoni nekoliko raskrsnica, što će dodatno povećati bezbednost i kvalitet saobraćaja. 
 
 
 
Ulica Patrijarha Pavla
 
 
 
Ulica 20. oktobra
 
Završeni su radovi u zoni raskrsnica ulice Patrijarha Pavla (bivša Štrosmajerova) i Bulevara Milutina Milankovića, kod nadvožnjaka na Bagljašu, potom Veselina Masleše i Željezničke, Patrijarha Pavla i Ulice 7. jula, a nov asfalt postavljen je duž većeg dela Ulice 20. oktobar, iza pijace na Bagljašu. U toku su radovi na raskrsnici te ulice i Stražilovske i asfaltiranje od “Persu” marketa do semafora na Bulevaru Veljka Vlahovića. Radovi se izvode i u Ulici dr Tihomira Ostojića, u delu kod stadiona ŽFK “Banat”.
 
 
 
 
 
 
Raskrsnica Stražilovske i 20. oktobra
 
Sanirana su i sva oštećenja duž Železničke ulice, Ulice 7. jula, u naseljima “Duvanika” i “Brigadira” Ristića, kao i u Ulici Žarka Zrenjanina, Elemirski drum i na Bulevaru oslobođenja. Među ulicama s većim stepenom oštećenja je i Principova ulica, zajedno s prilazima mostu, i ona će takođe biti u potpunosti sanirana. Radovi su počeli na raskrsnici Principove i Miletićeve ulice. Na svim ovim radovima angažovani su radnici i mehanizacija preduzeća “Put-Invest” iz Sremske Kamenice.  
 
 
 
Raskrsnica Principove i MIletićeve
 
Nastavljeni su i radovi na gradnji trotoara. Novi trotoar postavlja se iza centralnog gradskog parkinga, umesto zemljane staze koja je spajala Jevrejsku ulicu sa šetalištem ispod mosta u Zmaj-Jovinoj ulici i naseljem “Berbersko”. Takođe, gradi se i novi trotoar u Bolničkoj ulici, od Vojvode Stepe do Vojvode Putnika, u dužini od 200 metara. Ovi radovi finansiraju se sredstvima gradskog budžeta, namenjenih tekućem održavanju saobraćajnica.
 
 
 
Bolnička ulica
 
 
 
 
 
Obala pionira