Stonoteniseri ''Banata'' odbranili titulu prvaka Srbije - čestitka gradonačelnika

Pobedama u dva meča finala plej-ofa ekipnog prvenstva Srbije, protiv ekipe “Radničkog” iz Novog Sada, stonoteniseri zrenjaninskog “Banata” po šesti put osvojili su šampionsku titulu i odbranili naslov najbolje ekipe u našoj zemlji. Nakon ubedljive pobede u prvom meču u Zrenjaninu, rezultatom 4:1, sinoć su naši stonoteniseri slavili i u Novom Sadu 4:2 i šampionski pehar ponovo se našao u rukama kapitena Ilije Majstorovića i njegovih saigrača Marka Petkova i Đorđa Boričića.
 
Čestitku povodom još jednog sjajnog uspeha ovih zrenjaninskih sportista i nove titule državnog prvaka, stonoteniserima “Banata” uputio je i gradonačelnik Čedomir Janjić.
 
“Uvek je u sportu teže odbraniti titulu nego je osvojiti, a vi ste dokazali da imate kvalitet, snagu i timsko jedinstvo da još jednom, na ubedljiv način, potvrdite da ste bez premca u Srbiji. Čestitam svim igračima i stručnom štabu, na čelu s Dmitrom Majstorovićem, na sjajnom rezultatu, odličnoj organizaciji kluba i najboljoj mogućoj sportskoj promociji našeg grada”, poručio je državnim prvacima u stonom tenisu gradonačelnik Janjić.