Град отвара посебан рачун за донације привредника који исказују највиши степен друштвене одговорности

Због интересовања и захтева великог броја привредника, зрењанинских предузетника и страних компанија које послују у градским индустријским зонама, а који исказују највиши степен друштвене одговорности и желе да се у актуелној сложеној ситуацији укључе у активности пружања помоћи најугроженијем делу становништва са територије Града Зрењанина, Градска управа Зрењанин отворила је посебан број рачуна, за помоћ у условима проглашеног ванредног стања на територији Републике Србије и уплату донација у буџет Града Зрењанина.
 
Град Зрењанин упутиће посебно обавештење свим привредним субјектима на својој територији, предузећима и приватним предузетницима, с назначеним бројем рачуна и начином уплате, а свим заинтересованим појединцима и колективима унапред захваљује на разумевању новонастале ситуације и високој свести о потреби да се помогне нашим угроженим суграђанима. 
 
БРОЈ РАЧУНА:
840-744141843-14 - Текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист нивоа градова
 
ПО МОДЕЛУ: 97
ПОЗИВ НА БРОЈ ОДОБРЕЊА: 51 - 242
 
За све додатне информације на располагању је тел. Градске управе Зрењанин, Одељења за финансије 023-315-0080, или e-mail начелника oдељења:
darko.vukic@grad.zrenjanin.rs 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5563/Grb_Indeks_300.jpg