Комунална милиција у Зрењанину почела с подизањем пензија за најстарије суграђане

Након што је на телефоне кол-центра Града Зрењанина стигло више десетина позива наших најстаријих суграђана којима је потребно и желе да им неко из банке подигне пензију, и након јучерашњих инструкција Народне банке Србије, Комунална милиција у Зрењанину, у сарадњи с Градском управом и Кабинетом градоначелника, почела је данас да обилази пензионере и њени припадници бавиће се тим послом колико буде потребно. 
 
 
 
Комунални милицајци упознаће пензионере у њиховим домовима с неопходном процедуром у вези са подизањем пензија и испуњавањем Пуномоћја за подизање средстава, а филијале банака у Зрењанину такође су упознате о начину привремене исплате пензија.
 
Градска управа саопштава и уједно обавештава грађане да искључиво припадници Комуналне милиције Зрењанин имају задужења да подижу и носе новац пензионерима и да нико други није овлашћен за тај посао од стране Града Зрењанина. Суграђани који желе да користе овакву могућност подизања пензија морају се претходно јавити на неки од телефона кол-центра Града Зрењанина.    
 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5565/Komunakci_na_terenu_0.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5565/Grb_Indeks_300.jpg