Координација Града Зрењанина с Покрајинским секретаријатом за здравство - заједнички на истом задатку

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић одржао је данас у Зрењанину радни састанак с представницима Покрајинског секретаријата за здравство, а састанку су присуствовали начелница Средњебанатског управног округа Снежана Вучуревић, представници општина са територије средњег Баната, као и представници зрењанинских здравствених установа. 
 
Тема састанка била је успостављање што боље координације између локалних самоуправа и Покрајинског секретаријата за здравство, у свим активностима у вези са сузбијањем епидемије вируса Ковид-19, а у складу с мерама Владе Републике Србије. 
 
 
 
Градоначелник је истакао да смо сви заједнички на истом задатку и да је Град Зрењанин у сталној комуникацији са покрајинским властима. Додао је да се ситуација у Зрењанину непрекидно прати, да се следе све инструкције у начину међусобне комуникације и још једном поручио суграђанима да без преке потребе и радне обавезе не напуштају своје домове и на тај начин помогну свима који се на терену из дана у дан боре против ширења епидемије коронавируса. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5564/sastanak_24032020_0.jpg