Саопштење Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде - дозвола кретања за пољопривредне произвођаче

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије саопштило је да у случају примене неопходних агротехничких мера, а посебно ради заштите засада од мраза, током периода забране кретањa (20:00 – 05:00 часова), сваки пољопривредни произвођач (власник или корисник засада или друге пољопривредне површине) је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља на мејл agromere@registar-uzb.rs, односно на одговарајући број телефона, са приложеног списка, према одсеку односно округу за који се тражи дозвола за кретање. 

У наведеној пријави потребно је навести име и презиме лица, број личне карте и адресу са које ће се кретати у периоду од 20 до 05 часова, број пољопривредног газдинства, локацију где ће се спроводити агротехничке мере, као и време и дан када ће бити спроведене мере. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 20 до 05 часова. Рок за одговор на поднети захтев је до 48 часова.


Списак телефона путем којих се може поднети пријава дат је по окрузима, а за територију Града Зрењанина, односно Средњобанатски округ, број телефона је

064-8818449. 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5555/Grb_Indeks_300.jpg